تمام راهکارها و دانستنی های طرح توجیهی

اگر یک کسبوکار نوپا هستید احتمالا هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهاید و باید در ازای جذب سرمایه، بخشی از سهام شرکت را بفروشید. پس باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از سرمایهگذارانی که سهام شرکت را میخرند، انتظار دارند در تصمیمات مهم شرکت نقش داشته باشند.

خلاصه اجرایی اولین بخش در طرح توجیهی شما است، باید آن را در آخر بنویسید. هنگامی که آماده نگارش این بخش هستید، توصیه میکنیم مشکل (یا نیاز بازار) را که قصد حل آن را دارید، راه حل خود برای مصرف کنندگان، مروری بر بنیانگذاران و/یا مالکان، و جزئیات کلیدی مالی را خلاصه کنید.

به طور کلی تر، طرح توجیهی به ما می گوید که چه کسی با نشان دادن:

با اکثر ایده های تجاری عالی، بهترین راه برای اجرای آنها داشتن یک برنامه است. طرح کسب و کار طرح کلی نوشته شده ای است که شما به دیگران ارائه میدهید، مانند سرمایه گذارانی که میخواهید آنها را در سرمایه گذاری خود استخدام کنید.

این فرآیند برای افزایش سرمایه برای کسب و کار و به کارگیری موثر سرمایه ضروری است. همچنین شما را قادر می سازد تا از قبل برنامه ریزی کنید، به خصوص اگر در آینده نیاز به افزایش بودجه دارید.

۶. سیستم مالی و درآمدیتان را مشخص کنید. جریانهای مالی باید ابتدا و انتهای شفافی داشته باشد.

مطمئن شوید که این بخش دقیق است. اغلب بهتر است این بخش را با یک تحلیلگر حرفه ای ایجاد کنید. اگر به دنبال تأمین مالی خارجی برای کسبوکار خود هستید، pdf آموزش نوشتن طرح توجیهی دلیل اینکه به دنبال تأمین مالی هستید، چگونه از آن پول استفاده میکنید و زمانی که سرمایهگذاران میتوانند انتظار بازگشت سرمایه را داشته باشند را مشخص کنید.

داشتن طرح بیزینس پلن به هر کسب و کاری کمک می کند تا بهطور اصولی مدیریت شود.

۷. سیستم مالی و فرآیندهای لازم برای سیستم پشتیبانی و تدارکات

طرح کسبوکار سندی است که همه جزئیات مربوط به اهداف شرکت و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آن اهداف را مشخص میکند.

در این گام باید برنامه و استراتژی کسب و کار خودتان را برای بازاریابی و فروش شرح بدهید. پرسشهای زیر جهت تکمیل این بخش به شما کمک میکنند:

دلایل مهمی که مشتریان از بین تمام رقبا و محصولات آنها، شما را انتخاب میکنند چیست؟ این دلایل داد مزیت رقابتی شما و کسب و کارتان هست.

اگر تازه شروع به کار کردهاید احتمالا هنوز صورت حسابهای مالی کاملی ندارید. با این حال باز هم باید برنامه بودجه را در بیزینس پلن کسبوکار خود بیاورید.

دورههای آموزشی زیادی نظیر مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی هستند که به شما در این مسیر و شناخت مفاهیم مالی کمک زیادی میکنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *